Fietsen wilder kaiser

Geen berg te hoog!

Met de e-bike eropuit en genieten maar

Fietsen en mountainbiken

Fietsen door de bergen van Kleinwalsertal is voor elk niveau te doen. Op een e-bike op pad onder begeleiding van een gids of zelf de natuur verkennen het is allebei mogelijk. Voor de mountainbikers zijn er uitdagerende trials te vinden om je grenzen op te zoeken.

Fietsen in Kleinwalsertal

Fietsen met een e-bike

Er zijn tal van mogelijkheden in Kleinwalsertal voor mensen die willen gaan fietsen tijdens hun vakantie. Voor mensen die door de bergen langs oude boerderijen en door de prachtige natuur van kleinwalsertal willen fietsen met een e-bike, zijn er routes die voor iedereen te doen zijn met een basisconditie. Je kunt ervoor kiezen om zelf te fietsen doormiddel van GPS kaarten of deel te nemen aan een bike-tour met een gids die je de weg wijst. 

E-bike tour met gids: Walser biketours (Riezlern)

Fietsverhuur / e-bike verhuur

Huur hier je e-bike bij één van deze 3 bikeshops in Kleinwalsertal. Je kunt kiezen tussen een mountainbike, e-mountainbike, e-mountainbikes voor kinderen of een gewone race fiets. Vanaf € 50 euro heb je al een fiets met een krachtige motor om de bergen van Kleinwalsertal door te fietsen.

Mountainbiken

Mountainbiken

Mountainbiken is erg populair in Kleinwalsertal er zijn tal van routes en mogelijkheden. Verken het fietsgebied van Kleinwalsertal en het naburige Allgäu door GPS routes te mountainbiken of te gaan mountainbiken met een gids. Onder begeleiding van professionals kun je je verheugen op excursiebestemmingen en bijzondere natuurbelevenissen. 

Fietskaarten

Een handige manier om aan fietskaarten van Kleinwalsertal te komen is via de website Outdooractive.com. Hier kun je e-bike of moutainbike routes vinden met informatie over de afstand, duur, hoogtemeters, inspanningsniveau en nog veel meer. Ook kun je de GPX data van de route downloaden voor in je fietscomputer - super handig. Heb je geen fietscomputer dan kun je bij de VVV vragen om fietskaarten en routes, ze helpen je graag.