Plattegrond en kaart

Winter

Route, plattegrond en vignet

Een Autobahn Vignet voor een rit naar Kleinwalsertal is niet nodig. Je gaat bij Oberstdorf de grens en je verlaat dan direct de autobaan. Het is dan nog 13 km (20 minuten) over de provinciale weg tot aan Kleinwalsertal.

Autoroute naar Kleinwalsertal

De afstand van Utrecht tot Kleinwalsertal is 980 km en de reistijd bedraagt ± 10:30 uur.

Met de trein naar Kleinwalsertal

Ook de trein is een mogelijkheid om lekker ontspannen in Kleinwalsertal te komen. Het dichtstbijzijnde station is Oberstdorf, een treinticket boek je bijvoorbeeld via NS International. Een retourtje van Utrecht naar Oberstdorf is er al vanaf € 80,-. De reis duurt ongeveer 9 uur en je moet 3 keer overstappen. De resterende reistijd van Oberstdorf naar Kleinwalsertal bedraagt 20 minuten. Je kunt je weg vervolgen met de bus of met een taxi.

Ticketprijzen

Vliegtuig

Wil je nog sneller in Kleinwalsertal zijn, neem dan het vliegtuig naar het Flughafen Memmingen-Allgäu in Duitsland. De vluchttijd van Amsterdam naar Memmingen bedraagt 1:25 uur. Daarna is het nog 100 km (1:20 minuten) reizen per taxi of bus. 

Plattegrond Kleinwalsertal

Hirschegg, Mitteberg en Riezlern liggen in de deelstaat Vorarlberg. Hirschegg ligt op een hoogte van 899 meter en heeft 714 inwoners. Mittelberg ligt op 1.219 meter en heeft 5.054 inwoners. Riezlern ligt op een hoogte van 1.086 meter en heeft 2.050 inwoners.