Aparthotel Kleinwalsertal

Aparthotel Kleinwalsertal is de meest geboekte accommodatie in Mittelberg en is populair bij families met kinderen vanwege de ligging, overdekte zwembad en andere faciliteiten. Wanneer je in dit hotel verblijft voel je je direct thuis. Het aparthotel ligt in een geweldig landschap en dat belooft veel goeds voor uw wintersport of zomervakantie! 

het Aparthotel Kleinwalsertal in de winter.
het Aparthotel Kleinwalsertal in de winter.

BOEK NU - Aparthotel Kleinwalsertal

Fascinerende schoonheid

Het berggebied in Kleinwalsertal heeft een sterk one-of-a-kind karakter. De bergen worden voortdurend goed verzorgd zodat de fascinerende schoonheid zowel u als toekomstige berg fans zullen inspireren van over de hele wereld.

Unieke Spa

Aparthotel Kleinwalsertal beschikt over meer dan 1000m2 spa en beschikt over een speciale Skyspa op de 6de verdieping met verschillende sauna's, massageruimtes en een fitnesscentrum.

Geweldige locatie

Wanneer je uitgekeken bent op de spa kun je vanuit het hotel binnen 5 minuten zo naar Mittelberg lopen, of je geniet van het geweldige uitzicht vanaf het balkon van je hotelkamer.

Voor de skiër!

Op 150 meter vind je het skigebied Kleinwalsertal en de lokale skibushalte. Je kunt gratis gebruikmaken van de skibus zodat je makkelijk bij de skilift kunt komen.

Aparthotel Kleinwalsertal
Wildenstraße 3
Mittelberg (Kleinwalsertal)
info@aparthotel-kleinwalsertal
Telefoon: +43 5517 6511
www.aparthotel-kleinwalsertal.at