Winter

Meest geboekte accommodatie in Mittelberg

Populair bij families met kinderen

Aparthotel Kleinwalsertal

Aparthotel Kleinwalsertal is de meest geboekte accommodatie in Mittelberg en is populair bij families met kinderen vanwege de ligging, overdekte zwembad en andere faciliteiten. Wanneer je in dit hotel verblijft voel je je direct thuis. Het aparthotel ligt in een geweldig landschap en dat belooft veel goeds voor uw wintersport of zomervakantie!

Wintersport

Op 150 meter van het hotel vind je het skigebied Kleinwalsertal en de lokale skibushalte. Je kunt gratis gebruikmaken van de skibus zodat je makkelijk bij de skilift kunt komen. Kinderen kunnen hun eerste skilessen volgen recht voor de deur van het hotel op de oefenweides. In het centrum van Mittelberg vind je supermarkt MPreis voor de dagelijkse boodschappen. Aparthotel Kleinwalsertal beschikt over een eigen skischool, je kunt bij de receptie informeren en reserveren.

Unieke Spa

Aparthotel Kleinwalsertal beschikt over meer dan 1000m2 spa en beschikt over een speciale Skyspa op de 6de verdieping met verschillende sauna's, massageruimtes en een fitnesscentrum.

Geweldige locatie

Wanneer je uitgekeken bent op de spa kun je vanuit het hotel binnen 5 minuten zo naar Mittelberg lopen, of je geniet van het geweldige uitzicht vanaf het balkon van je hotelkamer.

Plattegrond Aparthotel Kleinwalsertal

Aparthotel Kleinwalsertal
Haller GmbH & Co. KG
Wildentalstraße 3
A-6993 / D-87569 Mittelberg

Telefoon: +43 (0) 55176511
Fax: +43 (0) 55173347
info@aparthotel-kleinwalsertal.at
www.aparthotel-kleinwalsertal.at