Après-ski

De après-ski in Kleinwalsertal is niet zo uitbundig als in Kirchberg of Westendorf maar er zijn genoeg barretjes en disco's om een leuk feestje te vieren. Vooral in Mittelberg en Riezlern kun je genieten van après-ski in verschillende leuke gelegenheden.

Live muziek in Steinbockalm
Live muziek in Steinbockalm

Alleen al in Mittelberg vind je 6 barretjes en kroegen. Al deze feestgelegenheden zijn zeker een bezoekje waard als je in bent voor gezelligheid en lekkere muziek.

Après-ski toppers

Plattform

MITTELBERG - Walserstraße 75
Plattform
De après-ski is elke dag te beleven bij Plattform. Vanaf 11:00 uur kun je hier komen om een drankje te doen en uit te rusten na het skiën.

Steinbockalm

MITTELBERG - Bödmerstraße 46
Steinbockalm
De Steinbockalm in Mittelberg is een gezellige plek voor après ski, muziek en gezelligheid. Je kunt hier goed terecht om na het skiën uit te rusten met een drankje en een heleboel gezelligheid.

Ifenhütte

IFENHÜTTE - Ifenhütte 1
Ifenhütte
Bij de Iffenhutte in Hirschegg kun je goed terecht om te genieten van een drankje tijdens of na het skiën. Het is te vinden in het midden van het skigebied Ifen

Steffi's Taverne

RIEZLERN - Walserstraße 45
Steffi's Taverne
Bij Steffi's Taverne heb je de mogelijkheid om een hapje te eten en een drankje te drinken. Je kunt hier goed uitrusten en voorbereiden op een avond après-ski.

Wintersport boeken

Ook incl. skipas