Zomer

Avonturen ter land, op de berg en in het water

Outdoor en avontuur

Opzoek naar een actieve en avontuurlijke bezigheid tijdens je vakantie in Kleinwalsertal? Wat dacht je van een spectaculaire tocht door klofen en rivieren tijdens een canyoning tocht? Of misschien is rafting wat voor jouw? Verleg je grenzen en ga voor een onvergetelijke herinnering.

Canyoning

Canyoning - een groot avontuur

Ontdek verborgen watervallen, kristalheldere waterpoelen, kloven en andere ongelooflijke natuurlijke wonderen langs de waterloop. Je kunt tijdens het canyoning gaan zwemmen, spannende sprongen wagen of van natuurlijke glijbanen of gaan. Een toffe ervaring voor iedereen!

Check prijzen

Raften

Raften - vol adrenaline

Ervaar wildwaterplezier met je gezin of een groep vrienden tijdens een van onze vele verschillende tours in het hart van de Allgäu. Van veilig familieraften vanaf 6 jaar tot adrenaline-tochten boordevol actie, iedereen zal bij ons watergeluk vinden. Veel verschillende delen van de raftingrivier Iller laten niets te wensen over. Raften in een grote raftingboot, in een levendige kano of in een wiebelend kajakvlot, bij ons heb je de volledige keuze!

Check prijzen

zwemmen

Zwemmen

Naast het 50 m lange zwembad vindt u een glijbaan, een kinderbad met een waterpaddestoel, een duiktoren met een 1 en 3 meter board, een grote ligweide, evenals een kiosk en tafeltennis. Vanaf ongeveer eind mei kun je van 9.00 tot 19.00 uur genieten van badplezier in het 24° warme water. Ervaren zwemmers kunnen baantjes trekken in het zwembad (50m), terwijl de kleintjes zich vermaken in het kinderbad. Er is ook een glijbaan van 59 m, een driedubbele glijbaan voor jong en oud, evenals duikplanken en nog veel meer.

Check prijzen